The Troll Habitat

Morton Arboretum, Chicago, 2018

The Troll Habitat ligger skjult dybt inde i skovene ved Morton, Chicago, og kan kun findes af sande stifindere. Men, dem der finder troldenes bo, er heldige hvis de slipper derfra i live.

I troldeboet kan man finde et stort tempel, redskaber og værktøj i troldestørrelse, samt spil, våben og meget mere. Alt sammen lavet af genbrugsmaterialer.

The Troll Habitat er en del af udstillingen ”Troll Hunt”, og er det tredje kapitel i Thomas Dambos projekt om genbrugstrollene og fortællingen “The great story of the little people and the giant trolls”. “Troll Hunt” er efterfølgeren til Thomas Dambo’s to tidligere projekter “de seks glemte kæmper” i Danmark og ”Mountain Trolls” i Sydkorea.

I ”Troll Hunt” er troldene blevet trætte af de små menneskers fortsatte forurening og ødelæggelse af deres elskede natur, og har besluttet at tage sagen i egne hænder. De vil fange de små væsener for at give dem en lærestreg.

Go top

Alle varer i webshoppen laves på bestilling så forvent leveringstid på mellem 7-30 dage. Julegaver skal bestilles inden 15 december. Afbryd