Thomas På Bjerget

Albertslund – 2016

Thomas På Bjerget er en genbrugsskulptur som Thomas Dambo har lavet som en del af projektet “de seks glemte kæmper”. Projektet består af seks store skulpturer på Københavns vestegn. Til fælles for alle skulpturer er at de er lavet udelukkende af lokalt affaldstræ og andre genbrugsmaterialer, og at de er placeret på et lidt hemmeligt smukt sted i naturen. Dette inviterer til en skattejagt hvor man ikke kun finder frem til skulpturen, men også skjulte skatte i naturen.

Thomas På Bjerget har fundet det perfekte sted at hænge ud. I en lysning på toppen af bjerget i Albertslund sidder han og slapper af, og nyder udsigten over Kongsholmsparken. Hans ben er lange, og man er meget velkommen til at sætte sig på dem, og nyde udsigten sammen med kæmpen.

Thomas På Bjerget er lavet udelukkende af affaldstræ hvoraf meget er leveret af Stark direkte fra deres affaldscontainer. Thomas Dambo teamet fik hjælp af unge fra Albertslunds produktionsskole, og et par seje frivillige pensionister. Skulpturen er opkaldt efter Thomas Dambos praktikant som også hedder Thomas. Han har været med fra starten af projektet og gjort et fantastisk stykke arbejde.

Go top

Alle varer i webshoppen laves på bestilling så forvent leveringstid på mellem 7-30 dage. Julegaver skal bestilles inden 15 december. Afbryd