The Future Forest

Mexico City, 2018

Vores planet drukner i affald, især plastik, som flyder rundt i havene og ødelægger vores natur. Den eneste grund til at vi I byerne ikke går rundt med affald op til halsen er de mennesker der hver dag arbejder hårdt for at indsamle og sortere denne enorme mængde affald. I Mexico City er disse helte, som arbejder i omkring lossepladserne kendt som pepenadores (“de som går gennem affaldet for at finde noget af værdi”).

Thomas Dambo skabte The Future Forest, ikke kun for at sætte yderligere fokus på vores overforbrug og håndtering af plastik, men som en hyldest til disse hverdagens helte, som i de fleste steder i verden langt fra får den anderkendelse og respekt de fortjener.

Med hjælp fra disse pepenadores, deres børn, mere end 700 skoleelever, et børnehjem, et plejehjem og mere end 100 frivillige, forvandlede Thomas og hans team, mere end 3 tons plastikaffald til en 500m2 stor farverig skov med tusindvis af træer, blomster, planter og dyr.

The Future Forest er at finde i Chapultepecs botaniske have i Mexico City, og blev til med støtte fra blomsterfestivalen De Flores y Jardines.

Virtuel 360 Tour

Tryk på billedet og se hele skoven. Understøtter VR briller

Samarbejdspartner

Med støtte fra

Go top

Alle varer i webshoppen laves på bestilling så forvent leveringstid på mellem 7-30 dage. Julegaver skal bestilles inden 15 december. Afbryd