Teddy Venlig

Høje Taastrup – 2016

Teddy Venlig er en genbrugsskulptur som Thomas Dambo har lavet som en del af projektet “de seks glemte kæmper”. Projektet består af seks store skulpturer på Københavns vestegn. Til fælles for alle skulpturer er at de er lavet udelukkende af lokalt affaldstræ og andre genbrugsmaterialer, og at de er placeret på et lidt hemmeligt smukt sted i naturen. Dette inviterer til en skattejagt hvor man ikke kun finder frem til skulpturen, men også skjulte skatte i naturen.

Teddy er lavet ud af lokalt affaldstræ, heriblandt afskæringer fra nyligt fællede træer, som er blevet brugt til at lave hans pels og skæg. Han står ved en lille å ud til en sø, hvor han holder armen ud for at hjælpe folk over på den anden side.

Thomas Dambo holdet fik hjælp den lokale institution Fønix, som stillede fire jobsøgende til rådighed. Lederen af de jobsøgende hed Teddy, og var en utroligt venlig og arbejdsom fyr, som sammen med hans team gjorde et kæmpe stykke arbejde. På baggrund af dette valgte Thomas Dambo at opkalde skulpturen efter ham.

Go top

Alle varer i webshoppen laves på bestilling så forvent leveringstid på mellem 7-30 dage. Julegaver skal bestilles inden 15 december. Afbryd