Sovende Louis

Rødovre – 2016

“VENLIG ADVARSEL”: Sovende Louis bor ikke på den nærliggende camping plads, og man skal ikke gå igennem den for at finde ham. Vær derfor søde ikke at forstyrre dem med mindre I vil låne toilettet eller købe en is.

Sovende Louis en genbrugsskulptur som Thomas Dambo har lavet som en del af projektet “de seks glemte kæmper”. Projektet består af seks store skulpturer på Københavns vestegn. Til fælles for alle skulpturer er at de er lavet udelukkende af lokalt affaldstræ og andre genbrugsmaterialer, og at de er placeret på et lidt hemmeligt smukt sted i naturen. Dette inviterer til en skattejagt hvor man ikke kun finder frem til skulpturen, men også skjulte skatte i naturen.

Sovende Louis får sig en laaaang lur i en lysning på toppen af en lille bakke, beklædt med natur og ukrudt, i Rødovre. Han er bygget så man, igennem munden kan kravle ind i en lille hule indeni ham. Her kan børnene lege, eller man kan selv tage sig lille en lur.

Sovende Louis er lavet udelukkende af affaldstræ hvoraf meget er leveret af Stark direkte fra deres affaldscontainer. Thomas Dambo teamet fik hjælp af unge fra projektet Springet i Rødovre, som hjælper unge med at komme igang med uddannelse eller tilbage på arbejdsmarkedet. Thomas Dambo’s gamle praktikant Louis fra England var på besøg og hjalp med at bygge skulpturen hvorfor den blev opkaldt efter ham.

Go top

Alle varer i webshoppen laves på bestilling så forvent leveringstid på mellem 7-30 dage. Julegaver skal bestilles inden 15 december. Afbryd