Remake Utopia

København, 2013

Remake Utopia var Thomas Dambos bidrag til den internationale kunstfestival, Images som fandt sted i København fra 30 august – 8 september i 2013.

Remake Utopia var et hotel, en restaurant, en bar og 9 dage med workshops, alt sammen lavet af “affald”. Alt fra sømmene, til maden i restauranten, malingen, stolene, øllene og de officielle T-shirts kom fra festivalgæster som havde efterladt det på årets Roskilde Festival.
Thomas Dambo og en gruppe frivillige fandt mere end 4 tons træ, plastik rør, 2000 øl, 600 dåser mad, tøj og meget mere på festivalen.

Eksperter indenfor design, kunst, madlavning mm. var med til at skabe workshops hvor folk kunne lærer om potentialet i at genbruge på en sjov og brugbar måde. Lokal forretninger leverede daggammelt brød, affaldstræ mm. til festivalen.

Hotellet som kunstnerne boede i bestod af 31 trækasser fra Happy Mountain projektet, som blev opsat i en kirke på Nørrebro.

upcycle chandelier made from beer pipesSign for recycle festival remakeHangout place from recycled materials

Kunde

Go top

Alle varer i webshoppen laves på bestilling så forvent leveringstid på mellem 7-30 dage. Julegaver skal bestilles inden 15 december. Afbryd