Lille Tilde

Vallensbæk – 2016

Lille Tilde en genbrugsskulptur som Thomas Dambo har lavet som en del af projektet “de seks glemte kæmper”. Projektet består af seks store skulpturer på Københavns vestegn. Til fælles for alle skulpturer er at de er lavet udelukkende af lokalt affaldstræ og andre genbrugsmaterialer, og at de er placeret på et lidt hemmeligt smukt sted i naturen. Dette inviterer til en skattejagt hvor man ikke kun finder frem til skulpturen, men også skjulte skatte i naturen.

Lille Tilde er gemt i området omkring Vallensbæk Mose, et smukt område fyldt med vild natur og dyreliv. Hun lurer ud gennem træerne, på breden på den anden side af mosen, hvor man vil skæmte hende på afstand.

Tilde er lavet udelukkende af affaldstræ hvoraf meget er leveret af Stark direkte fra deres affaldscontainer. Thomas Dambo teamet fik hjælp af en gruppe frivillige, heriblandt to seniorhåndværkere, og et par friske jobsøgende, hvoraf den ene var en pige som hed Tilde.

Som en lille bonus besluttede Thomas Dambo at bygge 28 skjulte fuglehuse inde i skulpturen, som for håbentlig vil komme i brug når vinteren rammer Vallensbæk Mose.

Go top

Alle varer i webshoppen laves på bestilling så forvent leveringstid på mellem 7-30 dage. Julegaver skal bestilles inden 15 december. Afbryd