Genbrug 13

Brøndby, 2015

Genbrug 13 er et genbrugsbutik koncept Thomas Dambo har lavet i samarbejde med Rambøl og T13 i Brøndby.

Butikken blev lavet som en del af projektet Plant Et Frø som fokuserer på at skabe bæredygtige mødesteder i ydreområderne i København. Projektet er støttet af ministeriet for by, bolig og landdistrikter.

På en uge byggede Thomas og hans assistenter, sammen med en gruppe lokale butikken. Den første dag holdte de en workshop hvor børn og deres forældre hjalp med at bygge og male butikken. Nogle af børnene malede eksempelvis baggrunden til logoet. I løbet af ugen kom lokale forbi for at hjælpe og støtte butikken med forskellige sager. Sidst på ugen var der åbning af butikken med loppemarked.

Butikken bliver nu drevet af lokale ildsjæle som brænder for at involvere sig. Alt overskuddet fra butikken går til T13’s børn som sender børnene i området på turer.

Pånær de blå containere er hele butikken bygget ud af genbrugsmaterialer fra lokalområdet samt noget kasseret inventar fra en Tiger butik.

Kunde

Go top

Alle varer i webshoppen laves på bestilling så forvent leveringstid på mellem 7-30 dage. Julegaver skal bestilles inden 15 december. Afbryd