Rocky Bardur

Morton Arboretum, Chicago, 2018

Rocky Bardur elsker sten og klipper, men han kan ikke fordrage de underlige metal-heste som menneskene har skabt, og som blæser røg og udstødning i ansigtet på ham. Han var ikke ligefrem begejstret, da der blev bygget en parkeringsplads på et af hans yndlings steder i skoven. Derfor har han besluttet sig for at gøre noget ved det, og har samlet nogle af sine yndlings klippestykker og gået i gang med at smadre bilerne på pladsen.

Rocky Bardur er en del af udstillingen ”Troll Hunt”, og er det tredje kapitel i Thomas Dambos projekt om genbrugstrollene og fortællingen “The great story of the little people and the giant trolls”. “Troll Hunt” er efterfølgeren til Thomas Dambo’s to tidligere projekter “de seks glemte kæmper” i Danmark og ”Mountain Trolls” i Sydkorea.

I ”Troll Hunt” er troldene blevet trætte af de små menneskers fortsatte forurening og ødelæggelse af deres elskede natur, og har besluttet at tage sagen i egne hænder. De vil fange de små væsener for at give dem en lærestreg.

Bardur og de andre trolde er udelukkende bygget af skrot træ og andre genbrugsmaterialer.

Go top

Alle varer i webshoppen laves på bestilling så forvent leveringstid på mellem 7-30 dage. Julegaver skal bestilles inden 15 december. Afbryd