Bakke Top Trine

Hvidovre – 2016

Bakke Top Trine er en genbrugsskulptur som Thomas Dambo har lavet som en del af projektet “de seks glemte kæmper”. Projektet består af seks store skulpturer på Københavns vestegn. Til fælles for alle skulpturer er at de er lavet udelukkende af lokalt affaldstræ og andre genbrugsmaterialer, og at de er placeret på et lidt hemmeligt smukt sted i naturen. Dette inviterer til en skattejagt hvor man ikke kun finder frem til skulpturen, men også skjulte skatte i naturen.

Bakke Top Trine har lagt sig på en lille bakke i Hvidovre, hvor man kan kravle op i hendes håndflader og få en fantastisk udsigt over Avedøresletten. Hun er opkaldt efter en af de frivillige, der har været med til at bygge en af de andre glemte kæmper.

Bakket Top Trine er ligesom sine søskende bygget udelukkende af affaldstræ fra lokale nedrivningsprojekter, gamle kviste og restpaller fra Stark. Thomas Dambo teamet har fået hjælp til at bygge træskulpturen af unge fra den nærliggende produktionsskole og en håndfuld seje lokale frivillige.

Go top

Alle varer i webshoppen laves på bestilling så forvent leveringstid på mellem 7-30 dage. Julegaver skal bestilles inden 15 december. Afbryd