Sneaky Socks Alexa

Morton Arboretum, Chicago, 2018

Sneaky Socks Alexa er en snedig trold og hun elsker at lokke mennesker i sine fælder. Efter at have betragtet mennesker i mange år, har hun lært at noget af det mennesker holder alle mest af er benzin og guld, og derfor har hun nu lavet den ultimative fælde med en benzindunk af det pureste guld.

Sneaky Socks Alexa er en del af udstillingen ”Troll Hunt”, og er det tredje kapitel i Thomas Dambos projekt om genbrugstrollene og fortællingen “The great story of the little people and the giant trolls”. “Troll Hunt” er efterfølgeren til Thomas Dambo’s to tidligere projekter “de seks glemte kæmper” i Danmark og ”Mountain Trolls” i Sydkorea.

I ”Troll Hunt” er troldene blevet trætte af de små menneskers fortsatte forurening og ødelæggelse af deres elskede natur, og har besluttet at tage sagen i egne hænder. De vil fange de små væsener for at give dem en lærestreg.

Alexa og de andre trolde er udelukkende bygget af skrot træ og andre genbrugsmaterialer.

Go top

Alle varer i webshoppen laves på bestilling så forvent leveringstid på mellem 7-30 dage. Julegaver skal bestilles inden 15 december. Afbryd