Salgs og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser
gældende pr 25. november 2017

Thomas Dambo benytter GLS til forsendelser under 20 kg og Danske Fragtmænd til større leverancer over 20 kg. Gods, der sendes med fragtmand, leveres “til kantstenen”, dvs. fast underlag og på gadeplan. Pakker, der sendes med GLS, leveres til nærmeste GLS Shop, til privat eller erhvervsadresse. Thomas Dambo leverer ikke bestillinger købt i webshoppen til Grønland, Færøerne eller til udlandet. Ved ønske om dette skriv til dambo@thomasdambo.com

Alle produkter solgt i webshoppen håndlaves på bestilling, og sendes tidligst 3 dage efter bestilling (med mindre andet er oplyst). Du skal derfor forvente en leveringstid på mellem 4-30 dage for bestilling. Enkelte varer, som eksempelvis store unika skulpturer kan dog have længere leveringstid. Ved ønske om mulig hurtigere levering vælg “Afhentning fra værksted i København” i betalingsvinduet og skriv til shop@thomasdambo.com for nærmere aftale

Vi anbefaler, at du ved bestilling accepterer, at varen afhentes på det nærmeste/ønskede postudleveringssted. Vær opmærksom på, at det er for egen risiko, hvis du har bedt fragtmanden stille pakken ved huset, og den derefter forsvinder.
Du er altid velkommen til at kontakte os for anden og aftalt leveringsmåde, og afsætningssted.

Bemærk, at der altid ved forgæves levering af større leverancer med Danske Fragtmænd – dvs. hvis der ikke er nogen hjemme på adressen, når leveringen forsøges på den aftalte dato – opkræves et gebyr på 790,- kr. for genudkørsel.

Levering kan ikke finde sted på lørdage, samt søn- og helligdage.

For at få dine varer leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt.

Pakker under 20 kg. leveres med GLS og tungere forsendelser
med fragtmand.

Priserne variere baseret på vægten af den fulde bestilling fra webshoppen, og kan ses ved bestillingsvinduet

Selvafhentning af webordre
Du kan vælge selv at afhente din ordre hos Thomas Dambo i Nordhavn og dermed spare fragtomkostningen. Når du har afgivet din ordre og angivet, at du ønsker at afhente selv, sender vi dig en e-mail, når ordren er pakket og er klar til afhentning. Hvis du har valgt at betale med betalingskort, hæves beløbet fra din konto, når varen står klar til afhentning. Du får meddelelse herom via e-mail.

Afhentning skal ske på adressen:

Thomas Dambo
Skudehavnsvej 25D
2150 Nordhavn

Afhentning kan ske efter aftale på mail: shop@thomasdambo.com, eller

På telefon 31518881 (mandag – torsdag mellem 9-16.30)

Medbring venligst din ordrebekræftelse ved afhentning.

Levering på bestemte tidspunkter af dagen kan ikke loves.

Alle priser og gebyrer er inkl. moms.

Betalinger
På thomasdambo.dk kan der betales med Dankort, Visa, Mastercard og Paypal. Evt gebyrer fremgår af de forskellige betalingsformer

Vi hæver først pengene på dit kort, når vi afsender varen. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:
Thomas Dambo
Skudehavnsvej 25D
2150 Nordhavn
Danmark

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Fortrydelsesret
Da samtlige varer i webshoppen, undtagen plakater og tøj er unika’er lavet på bestilling er der ikke fortrydelsesret af varer bestilt på www.thomasdambo.dk, når først produktionen af disse er påbegyndt. Ved fortrydelse efter købet, skriv da til shop@thomasdambo.com. I tilfælde hvor den gældende varer endnu ikke er sat i produktion vil det her være muligt at få annuleret ordren.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse på e-mail til: shop@thomasdambo.com Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Alle produktbilleder på https://thomasdambo.dk og tilhørende undersider tilhører Thomas Dambo, med mindre andet er angivet, og må kun benyttes i kommercielt øjemed med skriftlig tilladelse fra Thomas Dambo.

Go top

Alle varer i webshoppen laves på bestilling så forvent leveringstid på mellem 7-30 dage. Julegaver skal bestilles inden 15 december. Afbryd