Thomas Dambo har gennem årene arbejdet sammen med en lang række brands, festivaler og organisationer. Nogle som kunder og samarbejdspartnere og nogle som leverandøre af genbrugsmaterialer til hans mange skulpturer og workshops.

 

Roskilde Festival

Roskilde Festival er den største musikfestival i norden, med mere end 150 bands, og kunstinstallationer fra hele verden. Thomas Dambo har lavet mange projekter for festivalen, heriblandt en udgave af Happy Wall og et stort fuglehusprojekt som involverede 640 fuglehuse lavet af genbrugstræ. Roskilde Festival har også doneret store mængder “affald” til Thomas’ projekter, bl.a. 400 km. ølslanger fra Tuborgs barer og nok festival rester til at lave Thomas Dambos Remake festival.

Danmarks Radio

Thomas Dambo har lavet en del projekter for DR, bl.a. en stor plastic genbrugselefant til Gandhi Awalk i 2014 og scenografi til TV programmet Ultra Tørret.

Arken Museum

Arken er it af de mest kendte museer i København. I 2015 lavede Thomas Dambo in udendørs udstilling med 51 camouflage fuglehuse af genbrugstræ til mussets udstilling “Kunst i sollys”.

Life Is Beautiful

Life Is Beautiful er en stor musik festival i Las Vegas. Udover musik, inviterer festivalen hvert år kendte gadekunstnere fra hele verden til at dekorere byen under festivalen. I 2014 inviterede de Thomas Dambo til Las Vegas for at lave en udgave af Happy Wall.

TEDx

Til TEDx i København i 2013 lavede Thomas Dambo genbrugsscenografi bestående af mere end 50 blomster i genbrugsplastik.

Københavns Kommune

Thomas Dambo har lavet en lang række projekter for organisationer, med tilknytning til Københavns Kommune.

Smukfest

Smukfest er den anden største musikfestival i Danmark. Thomas har et rigtigt godt forhold til festivalen, hvor han bl.a. friede til hans nuværende kone. Han har lavet en lang række af genbrugskunstprojekter for festivalen heriblandt Mr. and Mrs. Scrapwood, Remake Smukfest og Limboland

TV2

Thomas Dambo har lavet et par opgaver for TV2, heriblandt en kæmpe Rube Goldberg maskine til et TV-shoot. Han har også været medvært på TV programmet “Vores Genbrugshjem” som blev vist i efteråret 2014.

Horsens Kommune

I 2015 lavede Thomas Dambo Trolle Troels, en gigantisk genbrugsskulptur i affaldstræ til Horsens Kommune. Skulpturen står nu ned til vandet ved langelinie i Horsens hvor den bliver flittigt brugt af byens børn.

Copenhell

I 2015 lavede Thomas Dambo en stor ulv ud af affaldstræ til festivalen. Ulven hed Olav og blev efter tradition brændt den sidste dag på festivalen.

Culebra Es Ley

Culebra Es Ley, er en kunstfestival på den lille ø Culebra i Puerto Rico, som blev afholdt i 2014. Thomas Dambo blev, sammen med 11 lokale kunstnere inviteret til øen for at udsmykke den med diverse kunstprojekter. Her lavede Thomas og hans team genbrugsskulpturen Hector Protector ud af affaldstræ fra en nærliggende losseplads.

Northside

Northside er en musikfestival i Aarhus som har stort fokus på genbrug i forbindelse med afholdelse af festivalen. I 2015 byggede Thomas Dambo Ben Chiller, en stor genbrugsskulptur til festivalen. Ben Chiller fik som det eneste tiltag på festivalen, lov at blive stående på pladsen efter festivalen var forbi.

Lejre Kommune

I 2015 lavede Thomas Dambo en stor gavl med et træ og 50 genbrugsfuglehuse som en del af en workshop i den lille by Hvalsø i Lejre Kommune.

Københavns Metroselskab

I 2014 lavede Thomas Dambo hans berømte Happy Wall på den store væg foran metrobyggeriet ved Kgs Nytorv. Værket blev nomineret til Hegnspæl prisen.

Stark

Stark er et af de største byggemarkeder i Danmark og producere derfor en masse affaldstræ og andre gode materialer som Thomas Dambo kan bruge i sit arbejde. Stark donere derfor ofte bunker af disse til Thomas’ mange projekter heriblandt hans store genbrugsskulpturer.

Arla

I 2015 lavede Thomas en scenografi til indgangen og scenerne til årets Arla Food Fest i Kongens have.

Dare2Mansion

Dare2Mansion er et innovativt kontorfællesskab for starups i København. Thomas Dambos værksted er en del af fællesskabet og han og hans team har lavet en stor del projekter for dem, heriblandt størstedelen af deres møbler og interiør.

Amager Ressource Center

Amager ressourcecenter bestyrer en stor del af genbrugsstationerne i København. Thomas Dambo har lavet en lang række projekter for dem, heriblandt en stor plastikblomst foran en genbrugsstation ved borgervænget. ARC har også leveret materialer til nogle af Thomas’ mange projekter.

Dyrup

Thomas Dambo har et godt forhold til Dyrup som har leveret fejltonet maling til mange af hans projekter og workshops.

Odense Kommune

Thomas kommer oprindeligt fra Odense, og han har lavet mange projekter i fødebyen, heriblandt en stor fuglehus skulptur påsat et fældet træ.

Visit Denmark

I 2014 lavede Thomas Dambo en messestand til Visit Denmark i genbrugstræ, til EIBTM messen i Barcelona. Standen vandt prisen som mest bæredygtige stand på messen.

Karen Blixen Museum

Karen Blixen Museet er et velkendt museum i Danmark, og Thomas Dambo lavede engang en udendørsudstilling til musseet bestående af en række fuglehuse som førte fra en nærliggende togstation og op til museets indgang.

Skank

Skank er en restaurant på Istedgade i København som laver moderne skandinavisk mad. Thomas Dambo har lavet en række genbrugs design spiseborde til restauranten samt skiltet udenfor.

Dansk affaldsforening

Thomas har lavet adskillige projekter for Dansk Affaldsforening og givet foredrag til deres medlemmer omkring innovative måder at bruge affald som ressource.

Go top

Alle varer i webshoppen laves på bestilling så forvent leveringstid på mellem 7-30 dage. Julegaver skal bestilles inden 15 december. Afbryd